älskar oss

haha hur fan kan vi ha 3 läsare? seriöst denna blogg är ett minne. shit jag saknar det. känns ju nästan som standard får lyfta sina feta rövar och palla blogg här. eller är det bara jag som tycker det?
fint det var när vi blogg här :) den som skulle ta bort den här bloggen är dödens, så hoppas ingen gör det :D
gaaah jag saknar det.

tänka att komma tillbaka till första standardkvällen ...
när vi tagga in till norrtälje köpte på flygis för typ mer än 100 kr per person. hehe mycket. åh godiset för över 200kr. bar allt till bussen och påsen sprack, aww vi hade köpt för mycket lärre. sötnosar. kom hem till anna-maja och fixade middagen, tacos ♥
myste hela kvällen och alla hade humören på topp. snääälla kan nån spola tillbaka tiden. den dagen, den kvällen, den stunden, den natten på anna-majas övervåning!

eller kanske när vi hade spabad i norrtälje badhus....
dock tror jag inte hela standard vara med. vi tänkte ha läsarträff i bastun haha, lyckat! simade, bastade, hårinpackning, ansiktsmask och massa mys. käkade även kina efter. haha då knackade vi på rutan så jimmy blev galen på oss och kom och pratade allvar med oss.

kvällen hos emmys farfarshus ....
nakenbad, drack RC cola som alla tyckte såg ut som öl...haha. tyvärr ringde en idiot och gjorde oss rädda så vi var tillslut tvunga att sova hemma hos emmy iställe, och majan var också tvungen att dra hem.

haha och alla bråk som uppstått
fan vad vi var töntiga. tur att det bara brukar vara lite småbråk nu. i början kunde man inte ens lämna gruppen utan att det bli skitsnack. som tur är så är det inte så längre. och alla mordblickar vi gav under det riktigt storabråken, fast vi blev alltid sams inom en vecka igen..om inte mindre.

finns ju tusen mer otroliga stunder med er. men då får jag sitta och skriva hela natten.

vi har så mycket gemensamt brudar. allvarlig vi får ta vara på detta sista år tillsammans. klart att vi ska träffas efter 9an också. men inte varje dag som vanligtvis. sorligt :(


♥ Emmy Schylander ♥ Matilda Ekestolpe ♥ Anna-Maja Landin ♥ My Ljungros ♥ Julia Jansson ♥ Lina Andersson ♥

Tillsammans är vi bättre än alla andra!







RSS 2.0